Jongerenwerker

Jeroen Stomphorst

Mijn naam is Jeroen, vanaf september 2019 ben ik de nieuwe jeugdwerker.

Ik heb er heel veel zin in. Samen verhalen delen, verhalen maken en denken over het grote verhaal van God. Dat vind ik heel tof om te doen. Dit doe ik ook in Hoop voor Noord. Hier loop ik mijn afstudeer stage van HBO theologie. Verder loop ik graag hard, hou ik van muziek maken en doe leuke dingen met mijn vrouw in de stad. We wonen in Goodluck. Een leefgemeenschap in Amsterdam Noord en hebben hierin ons eigen appartement. Ik voel me steeds meer thuis in de stad en hoop dat ik mij ook snel bij jullie thuis zal voelen.

Ik spreek jullie snel. Groetjes!

Noud Fortuin

Hoi allemaal!

Sinds oktober 2018 ben ik aan het werk in De Binnenwaai. Wat een fijne plek hebben jullie hier, leuk dat ik mag meegenieten!

Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Noud Fortuin, geboren in 2000 en ik kom uit Houten dat ligt vlak onder Utrecht. Ik studeer Geestelijk Begeleider in Utrecht, dit is een hbo-theologiestudie aan de Rooms-Katholieke faculteit.

Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, schrijven, fietsen, zwemmen, spelletjes doen, maar voor een leuk boek of een goed gesprek sta ik ook altijd open. 

Hopelijk tot snel! 

Janine Hogendoorn

JanineHogendoornsmall

Trots als een pauw heb ik de afgelopen weken iedereen die het wilde horen verteld dat ik als trainee bij jullie in de gemeente aan de slag mag gaan. 

Ik heb er waanzinnig veel zin in! 
Even voorstellen: ik ben Janine Hogendoorn, 22 jaar en woon in het mooie Amersfoort.
Sinds augustus heb ik mijn bachelor religiewetenschappen afgerond waarin ik mij voornamelijk heb verdiept in het christendom en de islam. 
Ik houd van gezelligheid, toneel, spelletjes winnen, ijskoffies drinken bij de Hema, tieners, giraffen, maar bovenal van Jezus.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten! Tot snel! 

De Binnenwaai

Gebouw Solid 18
Ed Pelsterpark 2
1087 EJ  Amsterdam

Abonneer op de Nieuwsbrief