Riekje van Osnabrugge

riekje van osnabruggeSinds augustus 2006 woon ik met mijn gezin (een geliefde, twee zoons) met veel genot vlakbij het Diemerpark. Lopend boodschappen kunnen doen, met de fiets dagelijks over de mooiste fietsbrug van Europa mogen rijden, altijd mensen in de buurt die je groeten, wie wil dat nou niet?  !

In mijn betaalde leven ben ik studentenpastor vanuit de Protestantse Kerk Amsterdam voor o.a. studenten van de Hogeschool Inholland. Ik bied hen een luisterend oor, begeleid ze waar gewenst in rouw, verdriet en levensvragen. Met mijn collega in de stad organiseer ik ook allerlei bijeenkomsten over zaken die er toe doen.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om op IJburg deel te zijn van een groter verband. Gevormd door mensen die er voor elkaar en voor anderen willen zijn, geïnspireerd door de verhalen uit de bijbel.

We zijn binnen De Binnenwaai enorm verschillend, maar voelen ons toch verbonden: door het geloof, de hoop dat het op IJburg mogelijk is een vrolijke open gemeenschap te vormen waarbij ieder mens telt, zonder buitensluiting, met de blik naar buiten, over schuttingen heen.

De Binnenwaai

Gebouw Solid 18
Ed Pelsterpark 2
1087 EJ  Amsterdam

Abonneer op de Nieuwsbrief