C-Towers - start voor de jeugd - start op 14 september

14 september starten we het jeugdwerk seizoen met een knallende stedelijke activiteit: C-towers. In een speurtocht ontdekken we verschillende kerken in Amsterdam en worden we verrast hoeveel dit er eigenlijk zijn.

Door middel van toffe spellen maken we kennis met een Bijbelverhaal en, niet geheel onbelangrijk, gaan we de strijd aan met de andere tienergroepen van de PKA. De precieze tijd en informatie volgt.

Doordat we eerst samen eten is dit een top activiteit als je voor het eerst langs wil komen en de groep wil leren kennen. We ontmoeten dan namelijk ook de nieuwe tienerwerker Jeroen!

Iedereen is dus van harte welkom!

Tienergroep Rock Solid - start weer op 20 september 19.00 uur

Na de openingsactiviteit op 14 september pakken we de draad weer op met de tienergroep Rock Solid. Deze groep is voor tieners vanaf 11 jaar en we spreken elke 1e en 3e vrijdag van de maand af in de Binnenwaai.

Door middel van spellen maken we op een laagdrempelige manier kennis met verschillende Bijbelverhalen en ontdekken we hoe de boodschap van Jezus relevant kan zijn voor de dingen waar we in ons leven mee te maken krijgen. Dit wisselen we af met samen gezellig eten, bowlen en spelletjesavonden.

Voor meer informatie stuur vooral een mail naar

De Binnenwaai

Gebouw Solid 18
Ed Pelsterpark 2
1087 EJ  Amsterdam

Abonneer op de Nieuwsbrief